середу, 6 березня 2013 р.

Різдвяне свято у бібліотеці

7 січня особлива духовна радість обіймає кожного з нас, бо цей день – незвичайний. Ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: „Христос рождається – славіте Його!"
Схилився за ворота вечір,
Звізда нова зійшла на обрій.
Той вечір завітав доречно,
З Різдвом Христовим, люди добрі!
Один з найзнаменитіших і найвеличніших празників святкового календаря, яким власне започатковується рік, є Різдво Христове, що в народі іменується просто Різдвом.
Різдво Христове – одне з найвеличніших свят і чи не найбагатше за розмаїтістю народних обрядів. Різдво – це дуже красиве і радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі і діти, його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє. Це свято красиво й велично святкується на Україні.
В затишному, святково прибраному читальному залі центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання клубу за інтересами «Джерело», присвячене народженню Спасителя. Під час святкового дійства були розіграні сценки, співалися щедрівки, а козацький гурт «Сокіл» заспівав різдвяні колядки, а потім з жартами і примовками засіяв «джерельців» на Новий рік. Дзвінкий голос Вероніки Корнієнко, у виконанні якої прозвучала колядка «Нова радість стала» не залишив байдужим нікого з присутніх. Були проведені різноманітні конкурси, активну участь в яких приймали всі запрошені. Оформлена книжкова виставка «Магія зимових свят» також привертала увагу своїм святковим оформленням. А приготували і провели це свято директор центральної районної бібліотеки Олена Тверда та бібліотекар Тамара Пузирнікова.
Каменецька Т. – начальник відділу з основного виду
діяльності центральної районної бібліотеки.

 фото святкування можна подивитись ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар