четвер, 14 лютого 2019 р.

Афганістан наша пам’ять та біль


       Чи треба взагалі згадувати про війну! Деякі кажуть, що не треба. Ми думаємо, що треба. Треба до тих пір, поки людство неспроможне буде сказати: «Ми не тільки не хочемо війни, ми зробили все, щоб її не було, і її не буде!».



      Бібліотекарі центральної районної бібліотеки Пузирнікова Т.О., Міщенко К.А. та бібліотекар шкільної бібліотеки Нижньосірогозької  ЗОШ І-ІІІ ступенів  Куца Т.І. запросили 14 лютого на урок мужності  «Афганістан – наша пам’ять та біль»   учнів 9-а класу та воїнів, які в свій час виконували інтернаціональний обов’язок в республіці Афганістан  Кривцова Юрія – голову Правління  Нижньосірогозької районної громадської спілки ветеранів Афганістану та  Остапенко Геннадія.








      Під час заходу звучали пісні, присвячені подіям афганської війни, присутні переглянули відео, на якому зняті бойові будні наших воїнів-афганців. В бібліотеці оформлена книжково-ілюстративна виставка «Афганістан. Подвиг. Біль. Пам’ять».


     Хвилиною мовчання вшанували присутні тих, Хто не повернувся до рідної домівки, чиї душі журавлями відлетіли у Вічність. До пам’ятника воїнам інтернаціоналістам було покладено квіти.



    Як довго тривала ця війна!  Не забути її тим, хто пройшов через це пекло, тим, хто в з сумом і болем чекав вдома на своїх синів, коханих, чоловіків, батьків. Не дамо ж прийдешнім поколінням  забути про ці 10 страшних і важких років

Немає коментарів:

Дописати коментар