вівторок, 26 березня 2013 р.

Життя на рівних.

Інвалідність - явище соціальне, уникнути якого не може жодне суспільство і кожна держава відповідно до рівня свого розвитку, пріоритетів та можливостей формує соціальну та економічну політику щодо осіб з фізичними або розумовими вадами.  Інвалідом вважається особа, яка у зв'язку з обмеженням життєдіяльності внаслідок наявності фізичних або розумових вад, потребує соціальної допомоги або захисту.

 
     Тому необхідно створити всі умови, щоб цей потенціал був реалізований. А саме, забезпечення їх соціальної захищеності, створення необхідних передумов для розвитку здібностей інвалідів. Необхідно зрівняти шанси хворих і здорових Інтеграція інвалідів у суспільстві дуже важлива. Це процес відновлення зруйнованих відносин інвалідів повинен забезпечувати його залученість в основні сфери життєдіяльності: працю, відпочинок і побут. Люди з обмеженими можливостями мають величезний творчий і розумовим потенціалом.  
    
З приходом весни оживає все, розквітає, звеселяє всю землю.  Бібліотекарі  запросили до себе на гостину  інвалідів  товариства «Берегиня» смт Нижні Сірогози на літературно-музичну годину «На все життя – одна-єдина»,  щоб подарувати їм весняний настрій, порадувати піснями у виконанні артистів районного Будинку культури, розважити їх участю у веселих вікторинах.   Голова спілки  Ушакова А.С. поздоровила іменинників, які народилися в березні і вручила їм подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар