пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

День книжкових розваг.



   День пройшов  на  веселій  ноті.  Всі  бажаючі  могли  взяти участь  у   книжковому  гороскопі «Що люблять читати різні знаки Зодіаку?» . Любов до читання і певних жанрів літератури залежить від вашого знаку Зодіаку. У кожного знака зодіаку - свій стиль читання. Познайомившись з книжковим гороскопом, можна дізнатися, люди якого знаку - самі уважні читачі. Хто читає через рядок, а хтось залишає олівцеві помітки на полях? Кому подарувати багатотомну енциклопедію, а кому - любовний роман , кому  подарувати фентезі чи любовний роман, а кому – серйознішу літературу?


   Бібліотекарі запропонували присутнім  дізнатися про свою манеру читання.  Читачі різних  знаків  зодіаку ділилися  між собою враженнями від прочитаних улюблених  книг. 
.





   Останній день  Тижня  - ЛітЕраТурні вихідні.
   Книги для вдалих вихідних «Made in Ukraine».
   Ми створили список літератури, з якою можна гарно відпочити  вдома.    Для цього потрібні тільки вихідні, хороший настрій та, звичайно ж, чашка ароматного чаю або кави. Від історичних та жіночих романів, до детективів та філософії життя  українських  авторів.
       Ось і закінчився Тиждень молодіжної книги.
Пройшов він весело.  Зусиль було вкладено немало, але й результат отримали  задовільний.
       Хочеться подякувати  всім, хто  брав участь у підготовці  та  проведенні масових  заходів. Одне слово – ми  старалися. Старалися в тій чи іншій формі донести книгу до молодого читача. Сподіваємося, що це нам вдалося

Немає коментарів:

Дописати коментар