четвер, 26 квітня 2018 р.

Тиждень юнацької книги


Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова з метою популяризації читання в молодіжному середовищі та створення позитивного іміджу бібліотек організовує щорічний Тиждень молодіжної книги, приурочивши його до Всесвітнього дня книги та авторського права.
     Девіз  Тижня молодіжної книги  -   «Читання – твій вибір!».


Бібліотекарі КЗ «Нижньосірогозька   центральна  районна  бібліотека», популяризуючи сучасну українську літературу  серед  молоді,  провели  літературну  акцію «Читай  українське», яка  відкрила  цьогорічний  Тиждень.

     В  бібліотеці  оформили  виставку  книжок  сучасних українських  письменників  «Будь сучасним!Читай українське», яка допомагає  юним читачам  у пошуку цікавих нових  творів  та  відкриває  молоді  нових   вітчизняних    авторів. 



Другого  дня, в день  читацьких  відкриттів, відвідувачі  бібліотеки ознайомилися з літературними  новинами  «Хіт – парад  нових  книг». Багато нових, цікавих, пізнавальних книг та літератури для дозвілля надійшло до бібліотеки .  Усі бажаючі цього дня мали змогу ознайомитись з виставкою «Зупинись  на  хвилинку – для  тебе новинка», взяти участь у фотосесії читача з книгою, дізнатися про українських сучасних письменників.





Немає коментарів:

Дописати коментар