понеділок, 20 квітня 2015 р.

Я народився тут і тут зростаю – в своїм херсонськім ріднім краї!


  Доброю традицією нашої бібліотеки стали поетичні зустрічі з місцевими  поетами .  Кожному з нас  по-своєму близькі   поняття поезії, а значить,  ми не байдужі до майбутнього українського слова. І тому література живе не лише у стінах школи чи бібліотеки, а саме там, де їй і слід бути: у серці кожного з нас. На жаль, немає такого вузу, де б учили, як стати поетом. Але як добре знати, що зі своїм словом є до кого йти, що поезія, народжена душею, знайде відгук у чиємусь серці. Поети йдуть до вас. Відкрийте свої серця. Наша сірогозька земля багата талановитими людьми. Серед них наші поети – Кутіщев Віктор Микитович, Безух Юрій Валентинович, Дєєв Микола Якович.


  В  дитячій  бібліотеці проведено  зустріч учнів  7 –А класу (кл. керівник  Пантелей Г.Г.)  з місцевим  поетом   Дєєвим  Миколою  Яковичем.  Він зачитав  свої  вірші про  природу  рідного  краю,   гімн  Нижньосірогозької  школи  та  гімн  Нижньосірогозького  краю.


  Під  час  зустрічі учні  переглянули презентацію «Я просто  гордий  своїм  краєм», яку підготувала вчитель біології  Пантелей Ганна Григорівна. Діти із задоволенням читали  вірші  українських та  місцевих  поетів. Зустріч була цікава і захоплююча.








Немає коментарів:

Дописати коментар