понеділок, 1 лютого 2021 р.

Нові надходження в нашу бібліотеку

        УВАГА НОВИНКА!

 


 Шановні мешканці нашої громади!

 Наші бібліотеки отримали нові книжки від Українського інституту книги за програмою поповнення фондів публічних бібліотек.

До сформованого Державною установою «Український інститут книги» переліку відібраних бібліотек, було включено лише 20 бібліотек Херсонської області із 30-ти запропонованих КЗ «Херсонська ОУНБ імені Олеся Гончара» ХОР. Дві наші бібліотеки а це: КЗ «Нижньосірогозька центральна районна бібліотека» і бібліотека- філія для дітей одні з небагатьох, які були відібрані для поповнення  фондів у 2020 році.

До участі у даній Програмі обирались бібліотеки за певними критеріями: наявність сторінки у соціальних мережах, активна участь у конкурсах з популяризації книги та читання, проведення яскравих, сучасних заходів відповідної тематики, готовність співпрацювати з Українським інститутом книги.

 До фонду бібліотеки-філії для дітей надійшло 510 примірників книг, а до центральної бібліотеки 827 примірників книг.

Скоро наші користувачі зможуть ознайомитися з новинками, а розпізнати  їх можна буде  по фірмовим наліпкам від #УІК .

Книги написані у різних жанрах та стилістиці. Наукові, історичні, публіцистичні, дитячі, бестселери, сучасний нон-фікшн для дітей та дорослих, фентезі, класичні, пізнавальні, кожен зможе знайти собі те, що припаде йому до душі.

Щиро дякуємо Українському інституту книги за цікаві новинки, КЗ «Херсонська ОУНБ імені Олеся Гончара» за можливість долучитись користувачам наших бібліотек до світу нової, цікавої літератури.

ВЕЛИКУ ПОДЯКУ хочемо висловити  старості сіл Верхні Сірогози, Сірогози, Новоолександрівка  ̶̶  Сергію Дєєву, директору ТОВ «Дружба 5» Володимиру Нишпорі, водієві Сергію Лесіву  за наданий транспорт  для перевезення книг з  Херсона до нашої бібліотеки та допомозі при завантаженні і розвантаженні літератури.

Бажаємо Вам і всьому колективу здоров’я, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя, усіляких  гараздів і подальшого процвітання. Нехай Ваша  доброта і щедрість повернеться до Вас  сторицею.

 














Немає коментарів:

Дописати коментар