пʼятницю, 26 червня 2020 р.

Навчаємось онлайн.

         Фахівці Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки провели серію тренінгів на платформі Zoom для бібліотекарів районних, сільських та шкільних бібліотек.
         Працівники нашої бібліотеки приєднались до навчання, які проходили за такими темами: «Використання інтерактивних плакатів у промоційній та рекламній роботі дитячих бібліотек», «Платформи для створення інтерактивних компонентів бібліотечних заходів онлайн (ігри, вправи, вікторини)», «Блог дитячої бібліотеки: інтеграція інтерактивних та медійних компонентів».
        Після кожного тренінгу, наші бібліотекарі виконували різноманітні завдання. Таким чином, ми не тільки ознайомились з практичними й теоретичними інноваціями, а  й по завершенню отримаємо сертифікат.
       Дякуємо нашим колегам за онлайн тренінги, які були цікаві та корисні і будуть наповнювати наш бібліотечний контент ще якіснішими матеріалами.




1 коментар:

  1. Навзаєм дякуємо за вашу активність, шановні колеги, та добрі відгуки про наші навчання. Чекаємо на ваші побажання щодо навчання у наступному сезоні. З повагою,
    Наталія Попова

    ВідповістиВидалити