пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Бібліотека - скарбниця знань

30 вересня наша країна святкує Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, мови, науки і культури.

    В центральній бібліотеці  проведено  день відкритих дверей «Бібліотека – твоя територія», в  програмі  якого організовано  для читачів чимало цікавих заходів.
   До  бібліотеки  завітали  учні  9-го А  класу  з класним  керівником Пантелей Г.Г. Для присутніх на святі була проведена екскурсія по бібліотеці.


   Бібліотекар  розповіла про історію бібліотеки, яка існує майже 90 років, згадала всіх колег, що працювали в бібліотеці протягом усіх цих років  та ознайомила    читачів  з  послугами районної бібліотеки  та   переглянули презентації  «Знайомтесь – районна бібліотека»   та «Найбільші  бібліотеки світу».






   Користувачі бібліотеки  прийняли участь в хіт-параді читацьких думок «Бібліотека  для  мене – це…» та  «Я читаю  тому, що…» , під час якого висловлювали свої думки  та  залишили  побажання книгозбірні на  «Деревці побажань»  та  в літературних вікторинах  та  розвагах  .










    Колектив бібліотеки переконаний, що книга завжди залишатиметься хорошим другом для кожного, а читання даруватиме радість і приємні миті.

Немає коментарів:

Дописати коментар