четвер, 22 вересня 2016 р.

День партизанської слави


    



 22 вересня  з метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у роки Другої світової війни у районній  бібліотеці до Дня партизанської слави для користувачів  бібліотеки  та    учнів 8  Б  класу (кл. кер. Габаїдзе Г.Г. )  та  9А класу (кл. кер. Пантелей Г.Г.) проведено літературно-історичну  годину «Від  Путивля  до Карпат…» та  інфом - дос’є  «Крізь стужу мужні  партизани йшли, і день у день  тяжкі  бої  вели».





      Працівники  бібліотеки  розповіли   про героїв Другої світової війни нашого району, про партизанський рух на території рідного краю під час війни, про підпільні організації на окупованих територіях та про дітей-героїв. Разом пригадали відомих командира, комісара, начальника штабу великих партизанських об’єднань Ковпака С.А., Руднєва С.В., Базиму Г.Я..





     Учасники заходу переглянули  відео «Мужність партизанська» та краєзнавчі  матеріали  про  партизанський рух  на  Сірогозщині.





    Присутнім була презентована книжкова виставка – меморіал «І лишилась  вірності  присяга -  Батьківщині, матері, народу». З літератури, представленої на виставці, можна дізнатись багато інформації про підпільну діяльність в роки Другої світової  війни тощо.


   Захід  завершився  покладанням  квітів  до  пам’ятника «Танк».

Немає коментарів:

Дописати коментар