середу, 24 лютого 2016 р.

Барвінкове розмаїття – мови рідної суцвіття».

   21-лютого всі народи Землі відзначають день рідної мови . Це один з тих днів,коли кожен має змогу відчути себе частиною свого великого народу.
З нагоди цієї дати дитяча районна бібліотека запросила користувачів бібліотеки  учнів 8-Б класу на літературно-музичну композицію «Барвінкове розмаїття –мови рідної суцвіття».


     Учні переглянули цікавий відеоролик «21 лютого – Міжнародний день рідної мови» та «Мова єднання». Учасники залюбки взяли  участь  у  грі-конкурсі   «В Україні проживаєш, а чи мову її знаєш?». Кожен з учасників проявив себе як гарний знавець української мови.


      Впродовж заходу учасники ділились своїми думками про значення рідної мови в житті кожної людини, про своє відношення до мов світу, а особливо до своєї – української. Крім цього, діти декламували вірші про мову, Україну, матусю та співали пісні про мову.



     Наприкінці зустрічі завідувач бібліотеки зробила огляд  книжкової виставки  «Квітни мово солов’їна»  та  закликала всіх шанувати і любити рідну мову, піклуватися про неї, захищати, розкривати для себе її велич й могутню силу!


Немає коментарів:

Дописати коментар