суботу, 28 листопада 2015 р.

Джерело енергії, що змінить Україну

    25 листопада о 14.00  в  приміщенні  центральної   бібліотеки   відбувся  перегляд науково-популярного фільму «Джерело енергії, що змінить Україну».

  Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку», виконавець Проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород», в рамках якого на Полтавщині розроблялися й втілювалися сталі рішення із заміщення природного газу місцевою біомасою в централізованих системах теплопостачання, презентує науково-популярний фільм «Джерело енергії, що змінить Україну. Фільм тривалістю 43 хвилини виготовлений для популяризації впровадження альтернативних джерел енергії, поширення досвіду здійснення важливого українського прориву. На прикладі миргородського біоенергетичного проекту продемонстровано, що Україна навіть на рівні невеликих міст відрита для інноваційних технологій і рішень.


  Переглянувши фільм, глядачі змогли   переконатися, що реалізація біоенергетичних проектів — це вже сьогодення для України і реальна перспектива заміщення природного газу, здобуття енергонезалежності, формування нових ринків (у т.ч. ринку соломи, якого до реалізації Проекту в Україні практично не було), відкриття нових бізнесів та створення робочих місць.



        Впевнені, що цей науково-популярний фільм сприятиме позитивним змінам в енергетичній і супутніх галузях нашої економіки та надасть потужний поштовх для підвищення рівня усвідомлення суспільством необхідності заміщення природного газу альтернативними джерелами енергії.

Немає коментарів:

Дописати коментар