пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Казки Жовтого Бичка

 
  Летять роки, минають дні. Ось  до нас прийшла зима. Скоро вже й свята новорічні – День Святого Миколая, Новий рік, Різдво. І на ці свята ми отримуємо подарунки – бажані, улюблені.  Таким подарунком жителям нашого селища стала нова книжка Юрія Безуха – місцевого краєзнавця і поета «Казки Жовтого Бичка», зміст якої порадує в першу чергу дітей від 2 до 17 років. Вона буде цікава і батькам, бабусям і дідусям , всім тим, хто не втратив здібності за буденним бачити казкове, людям з відкритими очима та серцем.

    Ця світла і добра книжка, як і всі його книжки несе в собі здатність очищати наші душі від скверни, зла і дрібноти, вчать бачити значне та суттєве. «Казки Жовтого Бичка» - нове маленьке диво – дитяча книга з  чудовими ілюстраціями наших земляків Сервіназ Джепарової та Юрія Вакуленка, вчить любити навколишній світ, домашніх та диких тварин, своїх рідних та близьких, любити свій край, свою землю, свою найкращу у світі країну – Україну. 


      В центральній районній бібліотеці відбулася презентація цієї книжечки, на яку були запрошені друзі, шанувальники і однодумці автора. У своїх виступах Л.М.Гладун поділилася своїми враженнями про книжку, яка лікує, очищає наші душі від скверни, зла і дрібноти, вчать бачити значне і суттєве.  Юрій Валентинович розповів про створення книжки, подякував художникам і спонсорам.
   Школярі читали вірші з цього нового видання, у виконанні  гурту «Веселі нотки» із школи естетичного виховання лунали святкові пісні. Наостанок ведучі побажали автору міцного здоров’я, творчого натхнення, здійснення бажань, цікавих зустрічей,   подякували за те, що у своїй поезії він  несе любов до праці, довкілля, до людини, побажали йому внутрішньої гармонії, великої енергії і мистецького світосприйняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар