пʼятницю, 19 грудня 2014 р.

Їде з янголом ясненьким Святий Миколай

   
     Зимової ночі перед дев'ятнадцятим грудня Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотавій киреї, він заходить до кожної хати і кладе дітям у черевички або під подушки свої пречудові небесні гостинці. Правда, збитошникам Святий Миколай дарує хіба що прегарного прутика, бо з неба він бачить кожного з нас і добре знає, хто чемний, а хто й не дуже...

  Саме сьогодні до дитячої бібліотеки на годину духовності «Їде з янголом ясненьким Святий Миколай» завітали учні 1-4 класів групи продовженого дня  Нижньосірогозької ЗОШ І-Ш ступенів.
Це яскраве свято було прикрашене веселими загадками, чудовими конкурсами. Виступаючі створили святковий настрій дитячими віршами, молитвами, в яких діти зверталися до Святого Миколая, з проханням миру в нашій ненці - Україні.
  На протязі свята лунали веселі пісні та жарти. Завітав до дітей і чортик, та недовго затримався на святі, адже ангелятка та зірочки запросили на свято Святого Миколая. Гучними оплесками зустрічала його дітвора, і в  кінці свята він  вручив всім присутнім подарунки.
   Сміх і музика лунали у дитячій бібліотеці, гарний настрій діти забезпечили і собі і присутнім. На закінчення свята діти водили хоровод навкруги святкової  ялинки, встановленої на площі райцентру. 
  А цю годину духовності, добра і радості підготували для них завідувач районної  бібліотеки для дітей  Кузнецова В.В., вчитель початкових класів Хатунцова О.О. та бібліотекар шкільної бібліотеки Куца Т.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар