середу, 4 червня 2014 р.

Літо в бібліотеці.


   Розпочалося літо, яке радує нас дзвінкоголосим пташиним співом, буянням зелені, ароматами квітів. З приходом літа розпочинається і свято, яке триває майже три місяці – канікули! В Нижньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочав  свою роботу шкільний оздоровчий  табір  «Країна відпочинку» , який відвідують учні 1 – 9 класів. Вчителі та вихователі приготували багато різного, цікавого і веселого. Наша бібліотека  також чекає на своїх відвідувачів і пропонує їм різноманітні пізнавальні та розважальні заходи.

   Так, 3 червня до дитячої  бібліотеки завітали учні молодшої групи пришкільного табору. Хто не любить слухати казки, особливо в дитячому віці?  Тож  ця зустріч була присвячена українській казці.  Бібліотекар Віра Кузнєцова провела з дітьми бесіду-діалог сторінками українських казок, огляд книжково-ілюстративної виставки «Тут живе казка».  До їхньої уваги були представлені мультфільми 80-х років і сучасні , після перегляду яких  діти порівняли анімаційне мистецтво минулого і сучасного періоду.

   Також цього дня  бібліотекарі районної бібліотеки Польська Олександра та Пузирнікова Тамара зустріли учнів старшої групи табору,  до уваги яких було представлено Інтернет-круїз  «Сяйво європейських країн», в якому розповідалося про Україну, як центр Європи, та про країни, розташовані на території материка Європа.  Організовано виставку-перегляд «Європа – наш спільний дім». 


Немає коментарів:

Дописати коментар