пʼятницю, 11 квітня 2014 р.

У нас в гостях побував бібліотечний кіносалон.

    З метою організації змістовного дозвілля й відпочинку дітей, поширення кіно традицій та здобутків кіноіндустрії, комплексного обслуговування дітей та молоді згідно заявки КЗ «Нижньосірогозька центральна районна бібліотека»  9 квітня до нас завітав бібліотечний кіносалон  з кінофільмами для різних вікових категорій.


  Перший сеанс було організовано у центральній районній бібліотеці для учнів молодших класів Нижньосірогозької ЗОШ І-Ш ступенів та користувачів Нижньосірогозької селищної бібліотеки.

  Перед глядацькою аудиторією  виступили  начальник районного відділу культури і туризму Ольга Шевченко та директор КЗ  «Нижньосірогозька центральна районна бібліотека» Олена Тверда. Вони зазначили, що спільний проект Херсонської обласної універсальної бібліотеки ім.. О.Гончара, комунального підприємства «Кіновідеопрокат» Херсонської обласної ради, департаменту освіти і науки, молоді та спорту, департаменту соціального захисту населення Херсонської обласної  державної адміністрації, направлений на розширення асортименту бібліотечних послуг шляхом створення Бібліотечного кіносалону.

  Мета проекту  -  залучення до читання засобами кіно в інтересах соціально-культурного та духовного розвитку населення області. Це продовження соціального партнерства установ культури обласного центру та найвіддаленіших куточків Херсонщини. 
   Діти із задоволенням переглянули цікаві мультфільми, короткометражні фільми для дітей за творами українських та російських авторів, які вивчаються за шкільною програмою та читають в районній бібліотеці.
   Для підлітків-користувачів та категорійних дітей було продемонстровано фільм на правову тематику «Легко ли быть молодым».

  Дуже повчальним був виступ перед учасниками сеансу ювенального прокурора Нижньосірогозької міжрайонної прокуратури Онищенко Олени.
  Після перегляду фільмів з кожною окремою групою користувачів-глядачів були проведені обговорення, в ході яких було висловлено захоплення від побаченого, зроблені певні висновки, побажання і надалі користуватися послугами бібліотечного кіносалону. 
 Бібліотечний кіносалон також завітав до користувачів Нижньоторгаївської, Новоолександрівської та Верхньосірогозької  сільських бібліотек.


Немає коментарів:

Дописати коментар