вівторок, 17 грудня 2013 р.

«Попереджений, значить озброєний»


12 грудня у Нижньосірогозькій бібліотеці для дітей з учнями 6-А та 6-Б класу, що прийшли разом з учителем географії Пендак Л. С. та шкільним бібліотекарем Куцою Т. І. було проведено бесіду «Безпека в Інтернеті» Мета заходу полягала в тому, щоб розширити знання школярів про безпечний Інтернет та попередити їх про всю серйозність та низку проблем, які може призвести віртуальний світ.
Увагу дітей звернули на їх спілкування в інтернет-чатах та соціальних мережах, адже мало хто з них задумується чим може скінчитися, здавалось би, невимушена смс-розмова з незнайомою людиною, і тим паче зустріч з нею. Завідуюча Нижньосірогозької бібліотеки для дітей Кузнєцова В. В. пояснила школярам, що вони обов’язково повинні залишити усі свої паролі батькам, адже у випадку якоїсь неприємної чи навіть страшної ситуації – це один із способів знайти пояснення або й вихід із проблеми. Учні були попереджені про відповідальність за протизаконні вчинки в Інтернеті.


По завершенню бесіди усі присутні дійшли висновку, що не можна нехтувати ніякими засобами захисту й слід пам’ятати про те, що мова йде не лише про безпеку, але й про наше здоров’я,  а то й більше – про життя.
Отже, найнадійніший захист – це знання і розуміння. Не дарма кажуть: попереджений, значить озброєний.



Немає коментарів:

Дописати коментар