понеділок, 9 грудня 2019 р.

Тренінг «Стоп булінг»

    Булінг - це агресивна свідома поведінка однієї дитини (або групи) стосовно іншої, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском та є гострою проблемою сучасності.





  В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля»  бібліотекарем Нижньосірогозької центральної бібліотеки та  фахівцем із соціальної роботи КЗ «Нижньосірогозький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»  в   Нижньосірогозькому  закладі ПЗСО для учнів 10-го класу був проведений тренінг «Стоп булінг».



   Метою заходу було сформувати в учнів уявлення про проблему насилля й жорстокості, їх наслідків для підлітків чи їх членів родини.  

      Під час тренінгу були використані ситуаційні вправи, які дали змогу отримати нові знання, визначити для себе наслідки насильницької поведінки. Діти отримали цікаву і корисну інформацію про проблему в підлітковому середовищі, одержали пам’ятку про те, як захистити себе і своїх друзів від боулінгу. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.



Немає коментарів:

Дописати коментар