вівторок, 3 грудня 2019 р.

Толерантне ставлення до людей з особливими потребами

День сьогодні добрий, тому що людським теплом і добротою зігріваються серця. В  районному територіальному  центрі зібралися люди з особливими потребами, щоб бути разом, щоб поділитися теплом і щирістю душ людських. Адже доброта і милосердя ще з давніх часів були притаманні українцям, нашій багатій землі.
     Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.
     Перед присутніми виступали директор територіального центру Бородіна Л.П. та начальник бюро правової допомоги Угорчук І.О.





голови спілок інвалідів «Берегиня» Ушакова А.С., та «Оберіг» Няйко Р.В.  Їм було що сказати, бо це люди, які щоденно переймаються проблемами найменш захищених верств населення, не чекаючи нічого взамін, бо творити добро це їх покликання в житті.



    Святкову частину цього заходу провели бібліотекарі Нижньосірогозької центральної районної бібліотеки. А учасниці народного фольклорного колективу «Надвечір’я» подарували присутнім пісні.



У фойє  була оформлена виставка-інсталяція поробок, яку виконали  люди  з особливими потребами «Творці краси і добрих справ».






Немає коментарів:

Дописати коментар