середу, 27 червня 2018 р.

Конституція- наш спільний крок до майбутнього


  28 червня - День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини!  Напередодні цього свята  центральна районна бібліотека спільно з районним територіальним  центром  і аматорами  Нижньосірогозького селищного клубу провели інформаційно-музичну годину «Конституція- наш спільний крок до майбутнього».


  Бібліотекар розповіла про історію  української конституції, яка в часовому просторі налічує декілька століть. Присутні з цікавістю слухали легенди про Україну та про державні символи.
  Головним спеціалістом Нижньосірогозького бюро правової допомоги Оленою Садловською було проведено інформаційно-роз’яснювально бесіду. Вона розповіла про надання безкоштовної допомоги у вирішенні різноманітних питань.



  У виконанні аматорського колективу «Калинонька» лунали чарівні пісні про Україну. А підняла всім настрій своїми гуморесками Валентина Холодна. Також до уваги присутніх був оформлений інформаційний куточок «Конституція у нашому житті».




Немає коментарів:

Дописати коментар