суботу, 3 березня 2018 р.

Творча зустріч з місцевим письменником Юрієм Безухом



Всесвітній день письменника відзначається практично у всіх країнах щорічно 3 березня. Повна назва цього свята Всесвітній день миру для письменника, він був заснований за рішенням 48-го конгресу Міжнародного ПЕН-клубу , який проходив з 12 по 18 січня 1986 року. ПЕН-клуб був заснований в Лондоні в 1921 році.


         Саме до цього свята в приміщенні Новоолександрівської  сільської ради відбулася творча зустріч з місцевим поетом-краєзнавцем  Юрієм  Безухом, на яку були запрошені учні та вчителі Новоолександрівської ЗОШ, мешканці села, місцеві аматори. Під час спілкування  Юрій Валентинович читав власні твори , розповів про цікаві моменти з свого життя, ділився планами на майбутнє.






          Учасники з цікавістю слухали уривки з його  творів та змогли зануритися у світ мистецтва. Приємним здивуванням і щирою радістю для письменника були виступи учнів школи , які презентували напам’ять його вірші . Під час проведення зустрічі гарного настрою  учасникам додавав вокальний ансамбль «Степовичка» та аматори сцени. Теплі слова вдячності за творчість подарував поважному гостю сільський голова   Євген Білий. Продовжилась зустріч жвавим спілкуванням автора  з ветеранами праці, яке вийшло напрочуд насиченим, цікавим, душевним, корисним.






Підготували цей захід бібліотекар та директор Будинку культури  села Новоолександрівка.





Немає коментарів:

Дописати коментар