четвер, 16 листопада 2017 р.

Година толерантності «Годиною добра»

      Толерантність людей є найважливі­шою умовою миру і злагоди в сім'ї, ко­лективі та суспільстві. У різних людей — різні погляди на жит­тя, працю, кохання, тощо.  Чи завжди ми поважаємо думки, погляди інших? Як треба поважати інших? Чи треба прагнути, щоб інша людина сприйняла ваші погляди? Проявляти нетерпимість чи бути толерант­ним? Про це  йшла мова  на  годині  толерантності  «Дорогою  добра», проведеній   в  центральній районній  бібліотеці для  учнів  10 А  класу (кл. кер. Пендак Л.С.). 


     На захід  запросили  головного  спеціаліста  Нижньосірогозького  бюро    правової  допомоги  Садловську  Олену.



     Діти дізналися про значення поняття «толерантність» різними мовами світу, значення толерантності  в  житті людини та демократичному суспільстві, прийняли  участь в  міні – тренінгу.  Присутні  розповіли , як вони розуміють  цей термін та обмінялись думками про те, як важливо з повагою ставитись до чужого способу життя, поведінки та звичаїв, вчилися  виходити  з  складних  та  проблемних  ситуацій, не загострюючи їх. Учасники заходу пройшли тест «Наскільки ви терпимі».






     На завершення обговорення даного питання присутні прийшли до думки, що щасливий той, хто вміє пробачати й починати все з чистого аркуша. 




Немає коментарів:

Дописати коментар