середу, 8 листопада 2017 р.

Вчитись ніколи не пізно!

    Вміти користуватись комп'ютером повинна кожна людина, незалежно від віку. Сучасна молодь і люди середнього віку не уявляють свого життя без комп'ютера, Інтернету, мобільного телефона і тому подібне. А багатьом старшим людям усе це здається незбагненно складним.


   Так спільно  з ГО «Українська народна ініціатива»,  КУ «Нижньосірогозький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та комунальним  закладом «Нижньосірогозька центральна районна бібліотека» для людей старшого віку відкрито комп’ютерні курси з  метою навчання елементарним  навичкам роботи з персональним комп’ютером, де охочі можуть безкоштовно опанувати найсвіжіші інформаційні й комунікативні технології. Заняття на цих курсах розраховані на старший вік і ведуться доступною мовою, проходять двічі на тиждень у середу та суботу, щоб кожному бажаючому було зручно їх відвідувати.


   Програма курсів включає в себе основи роботи з комп’ютером,   вивчення  програми Word, як користуватись інтернетом, Skype і соціальними мережами.
   Крім того відвідання комп’ютерних курсів є додатковою можливістю для  людей зустрічатися і спілкуватися у невимушеній обстановці.


Сучасна медицина довела, що люди після 50 років, які працюють на комп'ютері, освоїли Інтернет та активно користуються ним, значно покращують свій мозковий кровообіг, тим самим продовжуючи собі життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар