пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Ми - нащадки козацького роду

14 жовтня, на свято Покрови  Пречистої  Богородиці,  в  нашій  державі відзначається   День українського козацтва  та  День захисника  України.


       Це  свято  встановлено  Указом  Президента  від 14 жовтня  2014 року з  метою  вшанування мужності  та  героїзму захисників  Незалежності  та  територіальної  цілісності України.


        З метою виховання почуття патріотизму  в учнів у районній   бібліотеці   не традиційно та цікаво   проведено   козацьке коло  « На гостини  до козацької  родини»  присвяченої Дню українського козацтва.     Бібліотекар  розповіла  присутнім про славетних гетьманів , про козацький малиновий прапор  та  про наших сучасників – героїв України, які  захищають  Батьківщину  в наш час.   


        Хвилиною мовчання запрошені вшанували пам’ять усіх загиблих у війні на Сході України  в тому числі наших воїнів – земляків .
      Присутні мали змогу взяти  участь у  інтелектуальній  вікторині та  переглянути відео «Слава українській  армії»,  що сприяло формуванню почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину.



      Після  заходу учні ознайомились з літературою  представленою   на  книжково-ілюстративній    виставці   літератури «Ми  нащадки  козацького  роду»


Немає коментарів:

Дописати коментар