середу, 22 лютого 2017 р.

«Герої Небесної Сотні»,

З метою вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові бо Батьківщини, виховання патріотичної свідомості у молодого покоління, 20 лютого у Степненській сільській бібліотеці для широкого кола читачів було проведено годину – реквієм «Небесна сотня в вирій полетіла». В пам’ять про загиблих була представлена виставка – експозиція «Герої Небесної Сотні»,  яку підготувала бібліотекар Іваницька В.С.  Художній керівник Степненського будинку культури  Суворова Н.В. розповіла про події які відбулися на Майдані в лютому 2013 року.


 Також юні читачі бібліотеки декламували патріотичні вірші, присвячені подіям того часу. Бібліотекар Іваницька В.С. ознайомила присутніх зі змістом книги «Хронологія мужності 2014 – 2015 рр», яку подарував для бібліотеки голова  Нижньосірогозької  районної ради Яців І.Г. На завершення виховного заходу ведучий запалив свічку, яку учні передавали по колу з рук в руки і вшанували героїв хвилиною мовчання.




Запрошуємо всіх небайдужих завітати до нашої бібліотеки і переглянути виставку «Герої  Небесної  Сотні»,  які віддали своє життя за нашу єдину незалежну Україну. 


Немає коментарів:

Дописати коментар