понеділок, 19 грудня 2016 р.

У надвечір’я свята Миколая

     Далеко у небі в чарівну ніч можна почути срібні дзвіночки та Святий Миколай поспішає на зустріч із нами він приносить дітям подарунки ховає в черевички та під подушки. Завітав Чудотворець цього року і до селищної бібліотеки та привітав користувачів з цим великим святом.
    В бібліотеці було відтворено інтер’єр української хати на стінах вишиті рушники , в центрі – стіл з святковими стравами , виставка дитячих малюнків та листів до Святого Миколая.



    Разом з чудотворцем на свято завітали Ангели  та відомі капасники  чортики. Мама зі своїми сценічними дітками (Підмогилький О, Савицкий Д) співали та читали вірші для Святого Миколая . До цього долучилися і глядачі.  Бібліотекар  провела «Хвилинку добра», гру « Це все я» , вікторину «У грудні , що не день то свято»


 Кожен учасник свята,а це були не тільки діти, а й дорослі, наласувалися  тістечками – « Миколайчиками» та запашним чаєм , кошти на які виділяли селищна рада . Закінчилось свято чудовою поезією «Не зачиняйте сьогодні двері» яку прочитала Д. Далікорій .



Зі святковою виставкою  театр книг «Диво – Цвіт» завітав до ДНЗ №3 та привітав вихованців закладу з прекрасним святом Миколая. 

Немає коментарів:

Дописати коментар