середу, 6 квітня 2016 р.

«Книга – старий мудрий друг, книга знає все навкруг»

    «Книга – старий мудрий друг, книга знає все навкруг».
 Щорічно на весняних канікулах  юні читачі Дем’янівської сільської бібліотеки беруть активну участь у проведенні традиційного свята  Книги , присвяченому Всеукраїнському тижню дитячої книги. Мета цього заходу є популяризація і підтримка дитячого читання, залучення до бібліотеки нових юних користувачів та залишається доброю традицією, справжнім святом книги та читання.


    На дітей чекала цікава зустріч з казковими героями : Нечитайлом (Верхоляк Кирил),Чарівницею (Далекорій Діанна), Незнайкою (Іванов Дмитро), Хмарками (Хобенко Оля та Ващенко Олександра). Також у гості на свято завітали підручники : Рідна мова, Читанка, Я і Україна, Математика, ролі яких зіграли учні 3 класу. Вони довели Незнайкові, що діти вміють  і дуже люблять читати книжки, вірші розповідати і пісні співати.  Також юні читачі відповідали на запитання вікторини, пригадали правила поводження з книгою, розповіли прислів’я  та вислови видатних людей про книги. Для дітей  була представлена книжкова виставка «Чарівний світ книжковий».



    На закінчення свята бібліотекар побажала юним читачам ніколи не розлучатися з найдорожчим другом – Книгою, щоб книги входили в кожен дім, берегти та шанувати їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар