пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

Любов – це мить, що дає життя вічності

13 лютого у центральній бібліотеці для дітей  відбулося свято до Дня  Закоханих.
    Саме у цей день, у День святого Валентина, хочеться сказати найкращі у світі слова, зізнатися якщо не в коханні, то хоча б у приязні чи симпатії.
   Організатори свята  запропонували учням 5-А класу (кл.керівник Дежкіна О.В) та учням групи продовженого дня конкурсно-розважальну програму «Солодка парочка». Були проведені  різноманітні конкурси, вікторини.
   6 пар приймали активну участь у веселих конкурсах – швидко одягнути козацьку шапку, кушак та вручити своїй подружці букет квітів, відрізати сердечко із зав’язаними очима, пройтися в парі, притискаючи до щоки гумову кульку, з’єднати розрізане паперове серце, перебрати квасолю від гороху. Учні зарядили присутніх невичерпним позитивом.
  Веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Переможених не було – перемогла дружба. Кожна пара отримала валентинки з номінацією, яку вона виборола.  
 Учасники переконалися в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
    Зав.філією Польська.О.М  та бібліотекар шкільної бібліотеки Куца.Т.І. дали дітям в свою чергу зрозуміти, що Книга Життя велика і невичерпна, тому так важливо вчасно познайомити підростаюче покоління з поняттями любові і кохання. Залучення саме до літературного та музичного мистецтв пробуджує інтерес до минулого та повагу до справжніх почуттів, бо кожен з нас «пише» свою неповторну історію кохання.



Немає коментарів:

Дописати коментар