четвер, 14 березня 2019 р.

Патріотизм не має віку


      В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця. Його встановлено рішенням Верховної Ради від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
        Саме в цей день центральна районна бібліотека  провела патріотичну годину «Патріотизм не має віку» для користувачів Інтернет –центру.     В  АТО виконували і виконують свій громадянський обов’язок, захищаючи Батьківщину, мешканці нашого району, імена яких було згадано під час заходу.


    В історико-краєзнавчій  музейній кімнаті бібліотекар  ознайомила  з експозицією «Неоголошена війна в Україні», на  якій  представлені  матеріали про захисників України   та  волонтерів Нижньосірогозького  району.








           Користувачі бібліотеки мають змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Добровільні захисники Вітчизни», яка присвячена хроніці подій на Майдані, створенню Національної Гвардії України, участі представників добровольчих формувань, а саме: «Добровольчі батальйони», «П’ять секунд, п’ять днів», «Блокпост», «Жінка війни», «Іловайськ».



           Сьогодні більшість добровольців продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками вони доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.
           Вітаємо всіх Добровольців України! Дякуємо Вам за силу духа і незламність віри, за мужність і бажання зберегти Гідність і Свободу .

Немає коментарів:

Дописати коментар