пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

24 серпня - День Незалежності України


  З метою виховання у громадян почуття патріотизму та гордості за свій народ до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності  України      у  КЗ «Нижньосірогозька  центральна районна  бібліотека» проведено цикл  заходів .
  У  відділі  обслуговування читачів  центральної бібліотеки оформлено  книжкову виставку  "Ти в моєму серці, Україно».  Біля  книжкової виставки проведено  огляд  літератури: "Тернистий шлях твій, Україно: події ХХ століття в художній літературі».

  Для читачів працівники бібліотеки  підготували  та  провели  літературно-мистецький  вернісаж «Вітчизна  свята, дорога Україна, для  кожного з нас ти у  світі одна».
    З великою увагою слухали присутні  про сторінки історії держави, яка сягає коріннями у далечінь віків, має свої злети і падіння. В ході заходу були згадані великі імена мудрих правителів нашої країни Ярослава Мудрого та Данила Галицького, постаті славних дочок України: Ярославни, Марусі Чурай, Марусі Богуславки.

    Кожен має пишатися тим, що він українець, що живе на рідній землі. Кожен повинен знати національну символіку, свою історію, культуру, традиції.
  До державного свята  Інтернет - центр  підготував ексклюзивну презентацію веб - ресурсів «Українська нація: шлях до самовизначення»,
 У бібліотеках району   також   пройдуть інформаційні години, присвячені відзначенню 24-ї річниці незалежності України.

Немає коментарів:

Дописати коментар