пʼятницю, 10 квітня 2015 р.

Весняні фантазії





   Людині було завжди притаманне прагнення до  прекрасного. З малих літ і до похилого віку ми зачаровано вдивляємося в квітку, яка полонить своєю красою і пахощами , в пухнасту хмарку на небі, спостерігаємо за красою морського краєвиду, чи милуємося дзвінким ручаєм.


     Є люди, яким  дарований Богом талант всю цю красу перенести на папір. Можна зачудовано  милуватися картинами, створеними людьми дорослими. А особливе захоплення викликають малюнки, які малюють діти. В нашому селищі при Нижньосірогозькій школі естетичного виховання працює художній клас,  в якому викладачем є  Вакуленко Юрій Вікторович. Він запропонував ознайомити з творчістю юних художників користувачів Нижньосірогозької бібліотеки-філії для дітей.

     Була створена виставка робіт учнів художнього класу під назвою «Весняні фантазії», яка присвячена позитивним настроям весни, на якій представлені  акварелі і натюрморти Васильчук Анастасії, Овраменко Тетяни, Кривіцької Юлії, Петренко Юлії, Берлізової Олександри, Чепелюк Яни.  Також  виставлені тут роботи із гіпса  Угорчук Діани (сакральні мотиви), Овраменко Тетяни (пасхальні мотиви), Кравченка Ганни (японська пасха), Шматко Інна (пасхальні візерунки).  Всі ці твори радують око спостерігача, вона змушує кожного побачити світ дитячими очима.


   Хочеться побажати юним талантам і подальших успіхів,  натхнення в  їхній роботі, хай вони і надалі радують нас своїми чудовими композиціями.


   






     

Немає коментарів:

Дописати коментар