четвер, 23 квітня 2015 р.

Зустріч з воїном АТО


    Зворушлива  зустріч відбулась     в центральній  районній  бібліотеці  з  бійцем зони АТО   Гречком Юрієм Володимировичем, який  прибув  у  чергову  відпустку додому.  Рідні та  близькі  ні  на  хвилину  не залишали  його  самого  і  до  бібліотеки  вони  прибули  з  дружиною Інною та  доньками – двійнятами  Мариною  та  Ангеліною.



      Учні  7-А класу (кл. керівник Пантелей Г.Г.)   дуже тепло зустріли героїчного та мужнього воїна. Він поділився враженнями від пережитого, адже нелегкий час випав на його долю.   

    Юрій  Володимирович   розповідав про воєнні будні, про дорогих і близьких йому друзів, які служать разом із ним. Він – скромна і глибокої душі людина, яка не хизується важливістю своєї служби, надзвичайними її якостями,  хоча добре видно його біль і щем у душі від подій на сході України, від загибелі воїнів, яких уже не повернути до життя.   Він згадував , що  був  мобілізований в  вересні 2014  року, служить в 55 механізованій  бригаді, воював  під  Іловайськом , Донецьком, Дебальцевим  та  Попасною. Потім  відповів  на  запитання  учнів   і  кожен із школярів хотів дізнатися про щось важливе, хвилюючись про наших воїнів-захисників України, які борються на сході за її волю, цілісність і незалежність.

   Всі присутні висловили подяку і шану бійцям зони АТО, побажання миру і обов’язково, найшвидшого їх переможного повернення.


      Працівники бібліотеки   передали    товаришам по службі  Гречка  Юрія Володимировича   обереги , зроблені учнями   та  вчителями  Степненської ЗОШ І-ІІІ  ступенів , малюнки від школярів, в кожному з яких живе частинка віри і надії на мир, на перемогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар