понеділок, 23 лютого 2015 р.

«Герої не вмирають»

  Події останніх місяців 2013 та початку 2014 року перетворилися на справжню національну стихію, в якій передався найтонший подих душі нашого народу, Пробудилася приспана роками національна свідомість людей. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі.

   Тож  20 лютого о 12 годині, разом з усією Україною,запалили свічки пам’яті учасники мітингу-реквієму «Герої не вмирають», присвяченого Дню Пам’яті  Героїв Небесної Сотні. Селищна бібліотека, учнівський та педагогічний колективи в скорботі та з великою вдячністю згадали загиблих героїв.

    Учениця 6 класу Герасимова Альона прочитала зворушливий вірш «Герої не вмирають»; Бурцева Ганна, Трибунська Вікторія, Карпачова Олена заспівали пісню - баладу « Про мальви».
На заході лунали записи неофіційного жалобного гімну «Пливе кача по Тисині», присвяченого  героям Небесної сотні, вірш Оксани Максимишин  «Мамо не плач» , пісня «Україна єдина».
    Бібліотекар запросила переглянути експозицію  «Боже, храни Україну» та виставку дитячих малюнків «Діти проти війни».


    Головним у світі є любов і люди, яких ми пом’янули  в цей день, засвідчили свою любов до Бога, своєї країни, свого народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар