четвер, 22 січня 2015 р.

«Одвічна мрія українців – Соборність української держави».

  Соборність Української  держави - одвічна мрія, яку плекав народ протягом усієї історії боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн, як рівноправний партнер і перспективний лідер центрально-східного регіону Європи.  Акт  Злуки став свідченням єдності всіх частин України, свідченням прагнення жити єдиною сім’єю на об’єднаній Україні наддніпрянців і галичан, слобожанців і волиняків, поліщуків і кримчан, донеччан і причорноморців, закарпатців і буковинців. Саме тому 22 січня проводяться величні маніфестації національного пробудження,  прагнення до волі та консолідації усієї української спільноти – живий «ланцюг» єднання, в такий спосіб продемонструвавши  ідею державної незалежності, соборності і свободи.
 
        В рамках реалізації   соціально значущого  регіонального  проекту   “Єдина країна – единая страна”  22 січня  в  Нижньосірогозькій райдержадміністрації  для громади селища була проведена історично-патріотична година, присвячена Дню соборності, який відкрив голова райдержадміністрації Павлов П.С.  привітальним словом. 
Бібліотекар Н-Сірогозької центральної районної  бібліотеки Пузирнікова Т. виступила  з цікавою інформацією «Одвічна мрія українців  – Соборність української держави».
Під час заходу звучали пісні у виконанні працівників районного Будинку культури Подколзіна Ю. та Міщенко К. та вірші, які прочитали учні 11-б класу Вакуленко Д. та Кутіщева Т.




Немає коментарів:

Дописати коментар