четвер, 29 січня 2015 р.

Навiки єдина моя Україна.

       В рамках бібліотечно-патріотичного проекту «Єдина країна – єдиная страна»  було проведено  святковий захід «Навіки єдина моя Україна»,  присвячений Дню Соборності  України, який організували й провели завідуюча Новоолександрівською сільською бібліотекою Тетяна Василенко спільно з учнями та класним керівником 8 класу Діденко Тетяною Миколаївною.

    Біля книжкової виставки бібліотекар розповіла учням про історію цього свята. А про те, звідки взялася ідея Соборності та як саме все відбувалося 22 січня 96 років тому учасникам  заходу  було запропоновано подивитися відео – фільм  “ Шлях до Соборності”.


    Далі бібліотекар розповіла, що підписання Акту Злуки було одним із найпрекрасніших моментів нашої історії, а зараз на жаль відбуваються зовсім протилежні події. Україну рвуть на шматки. Кожен день гинуть найкращі її сини, які захищають територіальну цілісність своєї держави. З хвилюванням учасники заходу дивилися відео-презентацію Війна очима дітей.


   Даша Козодой прочитала вірш В.Сосюри «Любіть Україну». Також провели гру-конкурс Люби і знай свій рідний край. І на завершення свята дітям було запропоновано вирушити у віртуальну подорож до майбутнього, уявити собі, що потрапили в Україну 2050 року та помріяти , якою ми хочемо бачити Україну. Разом загадали, щоб мрії обовязково здійснились.

Немає коментарів:

Дописати коментар