пʼятницю, 21 листопада 2014 р.

Майстри художнього читання

 
  
 Від самої колиски і через все життя супроводжує нас співуча і ніжна наша мова українська. Слова, вилиті в віршах, виспівані у піснях,  виховують у наших душах любов до рідної країни, до своєї землі.
   З метою популяризації українського слова, виявлення обдарованих талановитих дітей, розвитку емоційності та художнього смаку особистості, осмислення краси художнього слова   Нижньосірогозький районний будинок творчості дітей та юнацтва спільно з  Нижньосірогозькою центральною районною бібліотекою  провели конкурс майстрів художнього читання    «Моя земля – Україна».
  В конкурсі приймали участь 44 учня із загальноосвітніх навчальних закладів району. Діти талановито, з запалом і виразністю читали вірші українських поетів. На конкурс був запрошений наш місцевий поет Дєєв Микола Якович, який прочитав свій вірш «Гімн Сірогозам» і був членом журі. Конкурс оцінювало незалежне журі. Переможців визначили у трьох номінаціях за трьома віковими категоріями.  Особливо вразив усіх присутніх Діденко Олександр, який прочитав вірш Т.Г.Шевченко «Чума» і заслужено отримав І місце. 

Немає коментарів:

Дописати коментар