пʼятницю, 13 червня 2014 р.

« В здоровому тілі – здоровий дух»


«Шановні друзі!
Слухайте ті, хто жити охочий
Відкрийте душі, відкрийте очі!
Ми вам сьогодні покажемо  сюжети
В чому здоров’я і щастя секрети!
    Ви майбутнє нашої нації,  саме вам належить важлива роль у розбудові нашої держави. Тож дозвольте запитати : А що ж для цього потрібно?   Звичайно в першу ж чергу «Здоров’я».

    Так розпочалася  пізнавальна інформина   «В здоровому тілі – здоровий дух», на яку завітали до бібліотеки  учні   старшої групи  оздоровчого шкільного табору при Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів.   Бібліотекарі  Пузирнікова Тамара і Польська Олександра  розповіли дітям про шкідливі звички і їх дію на молодий організм,  давали корисні поради щодо здорового способу життя, згадували разом з користувачами   народні прислів’я  і приказки. Під час заходу лунала музика, розгадувалися загадки, учні  відповідали на запитання вікторини. Так у жвавому спілкуванні швидко пролетіла година.  І на закінчення діти подивилися  презентацію «Якщо ти хочеш бути здоровим»

1 коментар:

  1. Доброго дня, у Вас справді цікавий блог:) Я адміністратор українського сайту Моя Підбірка http://moyapidbirka.com.ua/ - це безкоштовний хостинг та обмінник файлами. Хочу запросити Вас користуватись ним. Можете заміщувати там свої файли з книжками, документами, фото з різних заходів, які запихають Вам диск або забирають місце на сторінці та нічого не платити за хостинг. Приклад колекції пісень для дітей: http://moyapidbirka.com.ua/kiv24/dityachi-pisni-170
    Запрошую користати.
    На все добре, Олена Даниленко

    ВідповістиВидалити