пʼятницю, 13 червня 2014 р.

«Молодіжні субкультури»


   Всі ми в житті граємо якусь роль: дітей і батьків, вчителів та учнів, любителів комп’ютерних  ігор, фанатів спортивних клубів. Ми – різні. Не тільки зовнішнім виглядом ми відмінні один від одного, але в кожного свій внутрішній світ, який і  визначає життя людини, його поведінку, успіхи і невдачі. Головне – коли тебе розуміють. Тому люди і об’єднуються в групи за інтересами – і діти, і підлітки, і молодь, і навіть убілені сивинами старики.

    Сьогоднішня тема нашої зустрічі – молодіжні субкультури. Що ж це таке? Субкультура – це частина загальної культури, системи цінностей, звичаїв, традицій, притаманні більшій соціальній групі. На  молодіжний калейдоскоп «Молодіжні субкультури» були запрошені учні 9-10 класів  Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Бібліотекарі ознайомили їх з походженням різних субкультур, з правилами поведінки молоді різних течій, про їхні направлення, способи вираження, про музику і культуру, про вплив на людей. Лунали пісні, притаманні саме тій течії, про яку велася мова, демонструвалися фото представників різних субкультур.  

   Юнаки та дівчата  відповідали на запитання під час конкурсу «Хто ти? До чого схиляєшся?», виражали свої думки, розповідали про різні течії. На закінчення зустрічі бібліотекарі побажали їм не піддаватися чужим думкам, бути особистістю самодостатньою, обминати небезпеку, яку таять в собі різні модні ідеології.

Немає коментарів:

Дописати коментар