четвер, 10 березня 2016 р.

У неволі, без забав, ріс малий хлопчина, славним він поетом став, Сонцем України

  Сьогодні, 9 березня, у районній дитячій бібліотеці з нагоди святкування Дня народження Тараса Шевченка відбувся інформаційний калейдоскоп «У неволі ,без забав ,ріс малий хлопчина ,славним він поетом став ,Сонцем України».  На свято  до бібліотеки завітали учні 8-А класу .





 Користувачі-учні разом з бібліотекарем мандрували сторінками життя його творчості не тільки як поета, але і як художника та людину, якій притаманні людські якості.



 Поет дуже любив рідну Україну,рідне село і присвятив багато віршів українській природі. Щоб викликати в учнів інтерес до художнього слова, провели поетичний марафон, де учні декламували вірші Кобзаря.



 Декілька учнів, для всіх присутніх, продемонстрували сценку, присвячену життю Тараса Шевченка. Також для користувачів була організована книжково-ілюстрована викладка літератури «Тарас Шевченко – святиня українського народу»







    Весь життєвий і творчий шлях Великого Кобзаря вчить і надихає нас любити свою Батьківщину, безкорисливо служити їй, берегти та розвивати українське слово, пісню, традиції. Адже саме він дарував вічність українському слову, передбачив наше майбутнє, його «Кобзар» для українців – як Євангеліє.






Немає коментарів:

Дописати коментар