пʼятницю, 5 червня 2015 р.

Ура – канікули розпочалися!


   Ласкаве сонце, свіже повітря і навіть теплий літній дощик дарує усім добрий настрій, усмішки, а головне – здоров’я! Прийшла пора відпочивати, насолоджуватися сонячними днями, іграми,  спілкуванням з товаришами. Але відпочинок  повинен бути не тільки цікавим, а й корисним!


      В Нижньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочав  свою роботу шкільний оздоровчий  табір  «Країна відпочинку», який відвідують учні 2 – 9 класів, метою якого являється відпочинок, під час якого пізнається щось нове і цікаве.
    До дитячої  бібліотеки завітали учні   старшої  групи шкільного оздоровчого табору на екологічний калейдоскоп до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища «Довкілля - неповторна казка, тож бережи його, будь ласка!». Бібліотекарі та учні говорили  про природу рідного краю, про  зникаючих тварин і рослин які занесені до Червоної книги, по те, що кожна рослинка і кожна тварина, птаха – неповторна, єдина.



    Діти подорожували ботанічними, зоологічними, казковими стежками, розгадували загадки, доповнювали прислів’я. Підводячи підсумки, дійшли до висновку, що завдання кожної людини – берегти свою землю і особливо ту, на якій вона живе сьогодні.



Немає коментарів:

Дописати коментар