вівторок, 12 травня 2015 р.

Вічно жива пам'ять

  8 травня віднині в Україні відзначатимуть як День пам’яті та примирення. Пам'яті про тих, хто віддав під час Другої світової війни своє життя за рідну землю, за мир і справедливість. 
  З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та з метою збереження пам’яті нащадків про ті страшні сторінки історії і героїв, які віддали своє життя заради миру  бібліотекарем  селищної бібліотеки спільно з учнями та вчителями  Жданівської ЗОШ І-ІІ ст. було проведено годину спілкування «Згадаємо все, пам’ятаємо всіх». До учнів було донесено інформацію про події Другої світової війни, про внесок українського народу в Перемогу над нацизмом, згадали всіх односельчан  поіменно, хто брав участь у цій страшній війні.



  Класний керівник 7 класу Людмила Вишнивецька розповіла учням про символ відзначення Дня пам’яті та примирення –червоний мак та разом з учнями виготовила квітку пам’яті.
Бібліотекар селищної бібліотеки ознайомила учнів з виставкою-понорамою « Подвиг. Життя. Пам'ять ».


  Підбиваючи підсумки заходу, учні одностайно висловлювали думки,що людство повинно пам’ ятати тих,хто захистив майбутні покоління ціною найбільшою, найдорожчою-ціною власного життя. Отже,кожен із нас повинен відчути відповідальність не тільки за себе, а й за всю планету. Лише тоді людство матиме майбутнє.



                                                                                

Немає коментарів:

Дописати коментар