вівторок, 1 вересня 2020 р.

1 вересня - день знань

Ось і промайнуло веселе, яскраве літо з його гарячим сонечком, різнобарв’ям квітів, смаком овочів, фруктів та ягід. Закінчилися найдовші канікули. І сьогодні 1 вересня – початок шкільного життя в новому класі.
В цей день центральна районна бібліотека спільно з вчителем  4-б класу та шкільним бібліотекарем запросила до  себе в гості учнів  на вересневий пікнік «Ми діти твої Україно». Пікнік не звичайний,  а інтелектуальний і  пройшов він у парку біля Будинку культури.
Захід розпочався з розповіді вчителя  про коронавірусну хворобу (COVID-19) та її вплив на організм,  дотримання вимог  санітарних норм  під час пандемії, сприяння формуванню навичок та правил безпечного перебування в школі,вдома, на вулиці, в громадських місцях.
Також дітвора  з великим задоволенням і захопленням розгадувала загадки,  кросворди,  вікторини про Україну, читали скоромовки. 
    







           











     Сьогодні в бібліотеку завітали і учні 6-х класів. Бібліотекарі спільно з вчителями організували для них пізнавальний квест «Україна – це ми».
    Школярі пройшли локації: наукову, патріотичну, історичну та танцювальну, активно виконуючи всі завдання пошуку.
    Разом з бібліотекарями учні ще раз пригадали українські звичаї і традиції, символи нашої держави, бо знати та пам’ятати це потрібно. Тому що, любов до Батьківщини, завжди житиме у всіх серцях.

                                      

                                       

                                       


Немає коментарів:

Дописати коментар