понеділок, 6 травня 2019 р.

«Читаймо задля єднання, єднаймося задля читання»


  


   З метою популяризації читання в молодіжному середовищі та створення позитивного іміджу  Нижньосірогозька  селищна бібліотека організовувала щорічний Тиждень молодіжної книги . Девізом цьогорічного тижня став слоган «Читаймо задля єднання, єднаймося задля читання» 



   До уваги користувачів  в бібліотеці були оформлені книжкові виставки «З цікавою книгою призначимо зустріч» , «Нові імена в новій літературі», « Фентезі VS фантастика».






Родзинкою тижня стало проведення Бібліоночі. Молодь селища була запрошена на конкурсно  – розважальну програму « Усі книги різні - оберіть свою». Учасники заходу взяли участь у жартівливих конкурсах « Автобіографія», «Музичний компас», « Свистуни оратори», переглянули гумористичні інсценівки  « Авторитет у бібліотеці», «Бабусі в 2069 році» та музичні казки « Три  дівиці », «Вася –Васильок» . Разом з організаторами заходу заспівали сучасні пісні та виконали танець.
   







Тож серед гостей було обрано короля та королеву Диско.  По завершенню всі зібралися за святковим столом з кавою та солодощами.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар