четвер, 20 жовтня 2016 р.

Подарунок дитячій бібліотеці

  Чи хтось буде заперечувати, що хороша бібліотека є книжковим відображенням Всесвіту?!  Мабуть, ні. Поки живе бібліотека – живе народ, адже вона – скарбниця всіх багатств духу людського.
  Це добре розуміє підприємець Пшеничний Василь Леонідович.
Василь Леонідович  активно і свідомо підтримує Нижньосірогозьку районну бібліотеку  її життєдіяльність, беручи участь в постійній акції «Подаруй книгу бібліотеці». Нещодавно наша бібліотека отримала  в дарунок від цієї людини, закоханої в літературне слово, 40 книг  українських та світових авторів. Книжки, подаровані підприємцем, користуються неабияким успіхом, бо вони - життя нашого буремного часу.

     Дитяча бібліотека сьогодні – то радість, розрада, втіха, моральне задоволення. Адже захоплення книгою для наших дітей-користувачів є невід’ємною частиною духовного життя. 
   До речі, книжки, які ми отримали в дарунок, стануть у нагоді не лише дітям, які читають за програмою, а й батькам – котрі полюбляють гостросюжетні детективи, історичні та пригодницькі романи тощо.

   Леоніду Васильовичу бажаємо міцного здоров’я, процвітання та успіхів у всіх починаннях .Ваше гаряче серце, великодушність, чуйність і доброта роблять життя кращим. Колектив висловлює Вам щиру подяку за спонсорську підтримку і посильну допомогу. Величезне людське спасибі!

Немає коментарів:

Дописати коментар