пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Книга мудру дасть пораду, книга розуму навчить


(до Всеукраїнського дня бібліотек)

Полюбіть книжки, малята!
Будуть всі вас поважати.
Виростайте не ліниві,
І розумні, і сміливі.
Книга мудру дасть пораду,
Книга розуму навчить
І ніколи вам не зрадить.
Діти, з книгою дружіть!





 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек, саме тому фахівці Нижньосірогозької районної   бібліотеки подбали цього тижня про те, щоб відвідувачі закладу відчули атмосферу свята. Для учнів 2-Б класу бібліотекарі підготували програму, яка складалася з бібліо-мандрівки «Вулицями казкового міста», презентації «Книга вчить як на світі жить».  Діти розглядали яскраві книжечки, журнали, бажаючі могли взяти книжки додому. 





  На свято була запрошена героїня Астрід Ліндгрен Пеппі - Довга Панчоха, яка загадувала дітям загадки про героїв казок та провела конкурс «Книга мудру дасть пораду, книга розуму  навчить». Бібліотекарі посадили в бібліотеці «Деревце побажань», яке підростало, дякуючи письмовим побажанням користувачів.




   З малятами також був проведений  літературний флешмоб «Фото з улюбленою книгою». Девіз дійства був «Книги читай – світ пізнавай». Учні вийшли на вулицю з улюбленими книжками, знайомили своїх  друзів з їхнім  змістом  та робили фото на згадку.







  Цим заходом ми хотіли показати, що книги – наші найкращі друзі. Вони не підведуть, не зрадять, порадять, як вчинити і що сказати – тому що вони розумні, мудрі. Читайте книги, любіть їх і у вас в житті буде виходити найкраще!


Немає коментарів:

Дописати коментар