четвер, 25 квітня 2013 р.

Профінформаційний семінар для молоді " Інтернет - ресурси в пошук роботи "

Під такою назвою в КЗ « Нижньосірогозька центральна районна бібліотека » спільно з Нижньосірогозьким районним центром зайнятості проведено профінформаційний семінар для молоді віком до 35 років , які перебувають на обліку у центрі занятості .
Метою заходу було ознайомити учасників семінару з можливостями пошуку роботи засобами Інтернет , презентувати сайти державної служби зайнятості , навчити використовувати Інтернет – ресурси для отримання потрібної інформації . Консультації з цих питань надала заступник начальника відділу соціальних послуг Нижньосірогозького районного центру зайнятості, Дем яненко Євгенія Володимирівна . Учасників заходу самостійно ознайомилися з сайтом державної служби зайнятості , опрацювали вакансії на Інтернет – порталі «Труд» по Україні та зокрема в Херсонській області та нашому районі.
       Працівники бібліотеки Каменецька Т.І  та  Подколзін В.Ю зробили екскурсію по бібліотеці та ознайомили присутніх з безкоштовними Інтернет – послугами , які надає сучасна бібліотека своїм користувачам завдяки програмі Бібліоміст .


Немає коментарів:

Дописати коментар