вівторок, 28 серпня 2018 р.

Найкраща у світі моя Україна.


    Маленьких друзів з’єднало і привело до Новоолександрівської сільської бібліотеки велике свято -  День Незалежності України. Цей день особливий для кожного з нас - і для дорослих, і для юних громадян молодої держави. І ми всі разом зібралися, щоб порадіти за нашу країну, подарувати їй найтепліші слова, найкращі пісні. Говорили про Батьківщину, її національні та народні символи. Всі разом заспівали Гімн України. Учасники розповідали легенди: про Україну, про Герб, Прапор та Гімн, про калину та барвінок. Діти ознайомилися з книжковою виставкою «Україно, моя, Україно». Дівчатка заспівали пісню «Ой, у лісі калина».






      Був на святі український козак - Шевчук Арсен з піснею «Я маленький козак». Діти вітали  Україну зі святом віршами про рідний край.


 Всі разом заспівали пісню «Ми всі діти українські».  На завершення заходу кожен із учасників написав на маленькому сердечку з паперу своє побажання Україні, якими прикрасили дерево бажань. Діти бажали  Україні  перемоги, мирного неба, щастя, радості, благополуччя та багато друзів.





Немає коментарів:

Дописати коментар