середу, 14 лютого 2018 р.

Любові чарівна країна




14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в дитячій бібліотеці вирувала гарна атмосфера, оскільки до нас завітали учні 6 -а кл на романтичні сторінки «Любові чарівна країна».  


        Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей класу. Фахівці бібліотеки  познайомили  їх з історією виникнення свята.
А також підготували підбірку цікавих фактів про традиції святкування Дня закоханих у різних країнах світу




      Як будь-яке свято і День Валентина не могло пройти без конкурсів . Учні з задоволенням взяли участь в різноманітних конкурсах, які зацікавили всіх присутніх : «Привітаємо всіх», «Ласкаве слово», «Дружна пара», «Етикет» «Танець з кульками». Діти залюбки відповідали на вікторину «Казкові  історії кохання»  .




      Додому діти пішли в піднесеному настрої , отримавши валентинки та цукерки  за участь в  заході. А також всім глядачам подарували валентинку – орігамі, що являє собою паперове сердечко – закладку для книги.



       Також до Дня Святого Валентина читачам нашої книгозбірні представлена  книжкова виставка «Я + ТИ», завдяки якій вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов.



Немає коментарів:

Дописати коментар