середу, 6 грудня 2017 р.

« На варті нашої безпеки»

  


День збройних сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з'явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І після того   День збройних сил України щорічно відзначають 6 грудня.
     Для користувачів бібліотеки  оформлено виставку  «Захист Батьківщини – обов’язок кожної людини» , яка знайомить з сьогоденням української армії, підготовкою до переходу на контрактну основу, викликами, які стоять перед військом в сучасному глобальному світі та літературою про події  в  зоні АТО.


     З нагоди  цього свята в бібліотеці   проведено військово – патріотичну  годину « На  варті нашої  безпеки» . На захід були запрошені воїни – учасники  АТО  Проскурняков  М.О. та Авраменко А.В. , які  розповіли про свою  службу  на  вірність  Батьківщині.


    Під час заходу  учні  9-го А  класу   відповідали на питання вікторини про історію збройних сил України, приймали  участь  в змаганнях , переглянули  відео  « Слава  українській  армії » ,  вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО  хвилиною  мовчання.



    І по завершенню зустрічі запрошеним гостям були вручені  пам’ятні подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар