понеділок, 18 грудня 2017 р.

Із неба в український край йде зимовий Миколай

«Святий отче, Миколай!
Мою хату не минай!
Подаруй мені потіху
І торбинку, повну сміх
І здоров’я для родини,
    Красну долю для Вкраїни!»


    День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Бібліотекарі нашої  бібліотеки  теж вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій. 
  Отож, напередодні цієї дати, 18 грудня святий Миколай завітав до нашої бібліотеки для дітей на пізнавальні посиденьки «Із неба в український край йде зимовий Миколай» – так називався захід, на якому були присутні учні 1-А клсі зі своїм вчителем Піун Н. В.
  Бібліотекарі  розповіли про Миколая Чудотворця, який є символом Добра і Милосердя.


     Діти віршами, піснями і сценками запросили святого Миколая до себе на свято. За свої старання, добру поведінку і віру в чудеса присутні були віддячені подарунками від Миколая. Надзвичайно дітлахам сподобались янголятка, які прийшли разом зі Святим Миколаєм та чортики, які намагалися заважати святу. Чемним дітям Миколай подарував приємні подаруночки.












В цій затишній святковій атмосфері лунали пісні у виконанні ансамблю школи естетичного виховання «Веселі нотки» (викладач  Тараненко Г.О.)


     В бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Калейдоскоп зимових свят».

     Окрасою свята стала ялинка,   подарована  приватним  підприємцем Кайфель В.В. Працівники  бібліотеки  щиро  вдячні їй  за  подарунок.


Немає коментарів:

Дописати коментар